PROFILUL MEU  |  MEMBRI  |  REGULAMENT  
    in topicuri
    in posturi
FORUM
   Regulament

  
  
 
REGISTER

Am uitat parola!

Regulamentul Forumului


1. Pe acest forum suntem o comunitate iar atacurile si jignirile intre membri acestei comunitati sunt interzise.


2. Mesajele
a) Este de dorit a se evita abaterea de la profilul sectiunilor acestui forum. In acest fel, informatiile vor sta corect sortate, iar moderatorii vor avea mai putin de munca. De asemenea, este recomandata folosirea optiunii de cautare pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa il dezbateti, sub forma initierii unui nou topic, nu a fost deja discutat.
c) Nu este permis atacul la persoana si folosirea unui limbaj necivilizat, obscen, antisemit sau rasist. Sunt interzise injuriile, afirmatiile vulgare, ironia de prost gust si fara sens, sau orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum.
d) Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie. Conducerea acestui forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile dumneavoastra.
e) Este de dorit a se evita citarea intregului post al unui utilizator daca acel post nu se afla intr-o subpagina diferita. In schimb, se pot cita si comenta pasaje ale unui post din aceeasi subpagina sau se poate folosi adresarea directa catre un alt utilizator.
f) Forumul nu este chat. De aceea, pentru discutiile personale intre doi utilizatori exista functia de mesagerie privata.
g) Nu este permisa postarea unui mesaj in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage mai repede atentia.
h) Nu se accepta postarea de link-uri catre alte site-uri cu scopul de a face reclama. Totusi se accepta link-uri atunci cand firul discutiei o cere.
i) Nu se admit sub nici o forma raspunsurile monosilabice de gen DA , NU, ASA E sau ":)", ":P" etc.
j) Folositi punctul si virgula. Respectati atat cat e posibil regulile gramaticale. Nu postati mesaje scrise integral cu litere mari, bold, italic sau underline.
k) Nu scrieti doua mesaje unul dupa altul. Editati-l pe cel vechi si adaugati acolo ce mai aveti de spus.
l) Semnatura sa nu aiba mai mult de 3 randuri si sa nu contina imagini sau reclame.
m) Este interzisa postarea de fisiere si/sau link-uri care trimit catre fisiere care incalca legea dreptului de autor (NO WAREZ, NO CRACKS).
o) Sectiunea Targ este destinata exclusiv persoanelor fizice care pot pune spre vanzare doar produse SH. Acestea sunt obligate sa scrie in thread urmatoarele: denumirea produsului, starea acestuia, datele de contact (cel putin numarul de telefon la care pot fi gasite) si pretul. Optional, pentru ca sansele de vanzare sa creasca, puteti atasa si o imagine cu produsul.


3. Conturi si setari
a) Nu se accepta clonele. Daca un user este bannat si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, sau o persoana detine doua sau mai multe conturi, se considera CLONA.
b) Nu este permisa includerea in semnatura, nick sau avatar a nici unui link catre un site sau forum. Pentru astfel de cazuri aveti in profil optiunea Site web. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile, nick-urile si avatarii ce incalca acest subpunct. Acestea se accepta daca aveti permisiunea din partea unui administrator
c) Imaginea personala (avatarul),semnaturile si nick-urile nu trebuie sa fie de prost gust. Nu se accepta imagini indecente, agresive, jignitoare sau grotesti (monstrii, etc), Nu folositi animatii gif. Nerespectarea acestor recomandari duce automat la pierderea dreptului de a afisa avatarul.
d) Paginile personale nu trebuie sa aiba tenta obscena, antisemita sau rasista. Acestea vor fi sterse imediat.


4. Confidentialitatea
a) Orice informatie introdusa de dumneavoastra este stocata in baza de date.
b) Orice actiune de moderare a persoanelor autorizate (administratori sau moderatorii) este stocata in baza de date.
c) Informatiile personale nu vor fi dezvaluite catre terti fara consimtamantul dumneavoastra decat in cazurile prevazute de lege. Administratorii si moderatorii nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor.
d) Acest forum utilizeaza fisierele tip cookie pentru a stoca informatiile pe calculatorul dumneavoastra. Aceste fisiere cookie nu contin informatii despre alte aplicatii ci sunt folosite exclusiv pentru usurarea navigarii pe forum.
e) Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea inregistrarii dumneavoastra ca utilizator, pentru trimiterea unei noi parole daca ati uitat-o pe cea curenta si pentru notificarea la cerere asupra anumitor evenimente care apar pe forum (raspuns la mesajul dumneavoastra, primirea unui mesaj privat ...).
f) Administratorii forumului isi rezerva dreptul de a va contacta ocazional in vederea informarii asupra unor probleme specifice forumului.


5. Administratorii
a )Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.
b) Statutul de administrator poate fi acordat doar in situatii speciale si doar la propunerea celorlalti administratori.
c) Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.


6. Dispozitii finale
a) Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe forum. In acest caz masurile care se vor lua vor viza totdeauna bunul simt si buna functionare a forumului.
b) Pe acest forum nu se fac exceptii. Orice membru, indiferent de pozitia lui ierarhica sau numarul de post-uri pe acest forum se supune acestui regulament si sanctiunile se vor aplica conform regulamentului.
d) Regulamentul acestui forum poate fi completat sau modificat oricand daca acest lucru este necesar.
e) In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent ca l-ati citit sau nu.Echipa Coasta de Est


IMAGINE
RANDOM

        Vanzari Auto Romania banner                Masini Modificate,Tuning Auto,Masini Tunate,VideoTuning        Chiptuning

Copyright 2012 Coasta de Est Tuning